Communicatiemateriaal

Het is natuurlijk belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen op de hoogte zijn van jullie deelname aan Sparen met Elkaar. Het is daarom goed om de actie aan te kondigen in bijvoorbeeld de nieuwsbrief of op social media. Op deze pagina vind je voorbeeldteksten voor de nieuwsbrief en een social media post.

Nieuwsbrief

Beste ouders en/of leden,

Vanaf woensdag 30 september kunt u bij Jumbo gaan sparen voor onze school/vereniging. Bij elke besteding van €10,­ ontvangt u een spaarpunt. Deze spaarpunten kunt u toekennen aan een school/vereniging van uw keuze. Wij willen u natuurlijk vragen ze aan onze school/vereniging te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra leer- en spelmaterialen/sport- en spelmaterialen voor de kinderen/onze leden aanschaffen.

Op de website www.jumbosparenmetelkaar.nl kunt u onze school/vereniging opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de spaarpunten ook direct aan onze school/vereniging toekennen.

Daarnaast kunt u de punten ook scannen met de Jumbo Sparen met Elkaar app. Deze app is beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Met de Jumbo Sparen met Elkaar app kunnen de spaarpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden. Tot slot kunt u uw gespaarde punten ook inleveren bij ons op school/op de vereniging. Bij de ingang staat een dropbox waar u ze in achter kunnen laten.

We willen u bij voorbaat danken voor het sparen voor onze school/vereniging.

Social Media – tekst

Wij doen mee aan Jumbo Sparen met Elkaar! Vanaf woensdag 30 september kan er bij Jumbo gespaard worden voor onze school/vereniging voor extra leer- en spelmaterialen/sport- en spelmaterialen voor de kinderen/onze leden! Sparen jullie ook mee? Kijk voor meer informatie op www.jumbosparenmetelkaar.nl.

Social Media – afbeelding

Sla onderstaande afbeelding op en plaats deze op de tijdlijn van jullie school/vereniging.