Codes

Veelgestelde vragen

Codes

Tot wanneer kan ik bij Jumbo Supermarkten punten sparen voor onze school/vereniging/club?

De spaarpunten worden gedurende een bepaalde periode uitgegeven bij de deelnemende Jumbo-winkels. Kijk hier voor een overzicht van de actieve regio’s en deelnemende Jumbo-winkels. Op de regio-pagina vind je vervolgens de actieperiode waarin de punten gespaard kunnen worden.

 

 

 

Tot wanneer kan ik mijn gespaarde punten online toewijzen aan een school/vereniging/club?

Dit verschilt per regio. Kijk hier voor een overzicht van de actieve regio’s en deelnemende Jumbo-winkels. Op de betreffende regio-pagina vind je tot wanneer de punten aan de school/vereniging/club naar jouw keuze toegewezen kunnen worden.

 

Ik heb meerdere punten gespaard, kan ik mijn punten aan verschillende scholen/verenigingen/clubs toewijzen?

Jazeker, dit kan. Per punt kun je bepalen aan welke deelnemende school, vereniging of club je deze doneert.

 

 

Kan ik mijn punten aan de school/vereniging/club geven zodat zij ze zelf in kunnen voeren?

Scholen, verenigingen en clubs kunnen er voor kiezen om de punten lokaal in te zamelen. Ga zelf bij jouw school/vereniging/club na of dit het geval is. Het is ook mogelijk om bij de desbetreffende Jumbo in de buurt de punten in een dropbox te doneren. Deze box wordt regelmatig door de school, vereniging of club geleegd, zodat zij alle gedoneerde punten zelf in kunnen voeren.

 

Mijn code werkt niet, wat nu?

Alle codes zijn uniek en iedere code zou moeten werken. Een code kan maar één keer gebruikt worden. Bij het invoeren van de code maakt het niet uit of je hoofdletters of kleine letters gebruikt. Werkt de code alsnog niet? Maak dan een foto van de code en een screenshot van de melding op het scherm en stuur deze naar de Jumbo Sparen met Elkaar klantenservice.

 

« Terug naar alle categorieën