Deelnemers

Informatie voor scholen/verenigingen/clubs

Deelnemers

De actie is al gestart, maar onze school/vereniging/club staat er niet bij. Kunnen ze alsnog meedoen?

De deelnemende Jumbo-winkels maken een selectie van scholen, verenigingen en clubs in de regio die uitgenodigd worden voor de spaaractie. Valt de school, vereniging of club in de regio, maar is deze niet aangemeld? Dan kan het zijn dat de school, vereniging of club niet is uitgenodigd. Of dat er bewust voor geen deelname is gekozen. Check dit zelf bij jouw school, vereniging of club. Afhankelijk van het deelnemende aantal scholen, verenigingen en clubs kan de betreffende school, vereniging of club zich tijdens de actie eventueel nog aanmelden.

De school/vereniging/club aan wie ik mijn punten wil toekennen staat er niet tussen, hoe kan dat?

Meedoen is alleen mogelijk als de betreffende school, vereniging of club binnen de regio’s van de deelnemende Jumbo Supermarkten valt en is geselecteerd door de betreffende Jumbo winkel. Bekijk hier de actieve regio’s en de deelnemende Jumbo winkels.

Daarnaast is deelname niet verplicht. Alle scholen, verenigingen en clubs die geselecteerd zijn, hebben voorafgaand aan de actie de keuze gekregen om deel te nemen. Het kan dus voorkomen dat jouw school, vereniging of club om een specifieke reden heeft aangegeven van deelname af te zien.

Onze school/vereniging/club doet niet mee aan de actie, kan ik wel voor deze school/vereniging/club sparen?

Nee, helaas. Als jouw school, vereniging of club niet deelneemt aan de actie, dan is het niet mogelijk om voor hen spaarpunten te verzamelen.

« Terug naar alle categorieën